maandag 20 februari 2012

Hot Stuff for Boys

Toen ik met Hip & Blizz begon was 1 van mijn doelen om ook aparte producten voor jongens te bedenken. Voor meisjes gaat het zo snel, voila een idee en genoeg materialen en stofjes die een WAUW-effect creëren als je een product wilt maken. Voor jongens nog veels te weinig naar mijn mening en veel hetzelfde. Gelukkig ben ik niet de enige met deze gedachte en zien we meer en meer hippe en aparte jongenskleding en Life Style producten, maar ook stoffen voor jongens worden steeds meer aangeboden en dan wel hip en trendy!

Daarom dan ook even een blog over BoysLabel, want in mijn speurtocht op het net viel deze website mij gelijk op. Wat leuk bedacht! Een trendy verzamelplaats met alleen maar aanbod voor stoere jongensproducten. De site van BoysLabel laat zien dat het echt een ouderwetse gedachte is dat het voor jongens moeilijker is om iets aparts te bedenken en ook dat dat snel saai en hetzelfde zou zijn. Als je alle info “for the Boys” zo bij elkaar ziet is er dus behoorlijk wat aanbod!

Je vindt bij Boys Label een overzicht voor de Baby Boys, tips voor de Little Boy en niet alleen voor kleding, maar ook uitjes en links naar ideeën voor coole jongensfeestjes! Ook is er een stoere BoysClub voor jongens die van leuke verrassingen houden, raadseld en things-to-do!

Het
robot behang is momenteel mijn favoriet!
Bedankt voor het opzetten van jullie website, echt een inspirende site voor onze jongens!
Heb gelijk een leuke boost gekregen om snel aan de gang te gaan met de nieuwe jongenslijn van Hip & Blizz...


www.hipandblizz.nl
20 februari 2012

Geen opmerkingen: