donderdag 24 mei 2012

Voedingskussen niet alleen voor Baby's maar ook om te Relaxen!

Voedingskussens zijn erg handig voor het geven van borstvoeding. Daar staat dit kussen eigenlijk om bekend bij de meeste mensen. Toch is niets minder waar en hoort het voedingskussen voor ons eigenlijk tussen de Life Style Producten, een Relax Pillow is meer een passend woord voor dit product!

Met het voedingskussen is het voor Hip & Blizz wel eigenlijk allemaal mee begonnen. Bijna 8 jaar geleden het eerste voedingskussen zelf ontworpen en gemaakt voor mijn dochter. Daarna volgende meerdere creaties van voedingskussens in de vorm van vrolijke rupsen, zodat er naast een voedingskussen ook een ontzettend leuk dierenvriendje ontstond! Waar je peuter nog heel lang bevriend mee is!

Meer Voedingkussens
Inmiddels zijn er voedingskussens bij Hip & Blizz te koop in verschillende stylen, zoals Babuska Blizz, China Blizz en Combo Jungle met fluor en een stoere look!

Voedingskussen Combo Jungle Pink

Ook maak ik geregeld een Custom Made hoes zodat het voedingskussen helemaal past bij jouw style! Klik hier voor een Persoonlijk Kraamkado, voorbeeld foto's zijn er nog meer. Die zullen t.z.t. worden geplaatst om nog meer inspiratie op te doen. Op dit blog zijn ook meerdere Custom Made producten te bekijken.

Life Style Product
Waarom moet een voedingskussen een suf en saai kussen zijn?
Deze kussens dienen tevens als een eye-catcher op de bank! Menig papa pikt het kussen in en kan een heerlijk dutje doen op de bank met dit kussen in zijn nek.  Maar ook tieners vinden het heerlijk om te slapen met deze pillows, zo hebben we onlangs een hoes gemaakt in Panter Stof. Paste helemaal bij de trendy tienerkamer waarbij kleuren paars, zwart en zilver centraal staan. We mogen het voedingskussen van tegenwoordig dan ook best toekennen aan de Life Style Products!

Pimp your Pillow!
Oftewel Pimp your Voedingskussen! Maar dat klinkt minder hip ;-).
Liever geen lang kussen op de bank na de baby-tijd, doe hem dan niet weg! Meer en meer bewust zijn van hergebruik en duurzaamheid, zo ontstond de ”
Pimp Your Pillow
Een hoes die je voedingskussen omtovert tot een hippe zitzak voor je peuter! Deze hoes wordt vaak op verzoek gemaakt in een gewenste stof. Het voedingskussen kan in deze hoes en hupsakee een nieuwe kinderzitzak!

Hergebruik Voedingskussen "PIMP YOUR PILLOW"


"Hergebruik is immer de korste weg naar Duurzaamheid" (Quote van BigBellies)


Geen opmerkingen: