maandag 4 juni 2012

Nog 81 dagen! Steun jij Team "Pluk de dag" ?

Momenteel zijn we hard aan het trainen op onze KickBike, want op 25 Augustus 2012 steppen we de Alpe D’Huez op! Dit jaar doe ik voor het eerst mee om mijn vriendin Susan en haar Team Pluk de Dag te steunen.

“Pluk de dag” was de lijfspreuk van Anja, de zus van Susan die 2 jaar geleden is gestorven aan een hersentumor.Anja heeft nog de step kunnen geven aan Susan, zodat zij dat jaar met www.steppentegenkanker.nl mee kon doen!

Yvonne & Susan


Lees hier Susan’s drijfveer voor deze actie in het kort;

"Mijn doel is om op 25 augustus voor de derde keer de Alpe d'Huez te beklimmen met een Kickbike, om veel geld op te halen voor onderzoek naar genezing van de primaire hersentumor. Geld voor onderzoek komt voor 70 % uit donaties waarvan deze actie een belangrijke bijdrage levert. Drie jaar lang heeft mijn zus Anja op een positieve, dappere en hoopvolle manier tegen haar hersentumor gestreden. Voor mij is het onverteerbaar dat wanneer je deze diagnose krijgt je doodvonnis wordt getekend. Toen ik in September 2009 besloot om mee te doen aan Steppen tegen Kanker heb ik van Anja de step gekregen. Ze was vastbesloten om in augustus 2010 mij boven op de berg op te wachten. Anja overleed op 25 januari 2010 op 38 jarige leeftijd en heeft drie kinderen achter gelaten. Bij elke step die ik op de Alpe doe denk ik aan haar en probeer ik een klein beetje te voelen wat een zware strijd het voor haar is geweest. Haar kracht en positiviteit draag ik voor altijd bij me..."
Dit jaar gaan Yvonne, Sandra en ik als het "pluk de dag" team de berg op!
Steun jij ons? Niet voor ons, maar voor onderzoek naar genezing!
Liefs, Susanne


Omdat ik heel blij ben dat ik haar team dit jaar kan bijstaan ben ik dan ook hard op zoek naar bedrijven die een (kleine) bijdrage kunnen leveren voor dit goede doel!
Bent u dat? Voor bedrijven is het belasting technisch ook nog eens interessant!
Klik
hier

Het streven is om minimaal 1500 euro op te halen per persoon voor deze actie, wat als symbool staat voor 1500 mensen die jaarlijks overlijden aan een hersentumor, waaronder ook helaas veel kinderen en jonge mensen. We hebben nog 81 dagen om dit bedrag binnen te halen p.p.
Dus wij gaan ervoor! U ook door een bijdrag te leveren? Ik hoor graag uw reactie….

Doneren kunt u gemakkelijk via onze site:
Yvonne :
http://www.steppentegenkanker.nl/Yvonne-Roeterdink/
Susan : http://www.steppentegenkanker.nl/Susanne-Holtman/

Als u meer uitleg wilt dat hoor ik dat graag, geef graag persoolijke toelichting van deze bijzondere actie!

Lieve groet,
Yvonne


Ps; Doorsturen van deze actie binnen uw netwerk wordt zeer op prijs gesteld!
Mocht u meer info willen weten email dan even naar info@hipandblizz.nl
Donatie voor bedrijven dan kunt u dit
hier rustig doorlezen.


Geen opmerkingen: