woensdag 2 januari 2013

5 Complimentjes, ervaar wat je in gang zet!

Omdenken, zet je negatieve gedachtes om en merk dat je een ander perspectief kunt kiezen. Neem je eigen verantwoordelijkheid en zorg dat je jouw werkelijkheid stuurt.

Dan heb je in de gaten dat jij de regisseur bent over je eigen leven. Best gek om te ervaren dat het echt zo werkt! Voor veel mensen is dit een hele normale zaak, zijn zo opgevoed met deze visie of hebben het inmiddels zo geïntegreerd in hun leven dat het “eigen” is geworden en een nieuw natuurlijk gedrag is ontstaan. Voor anderen is het “eerst zien en dan geloven” terwijl ik juist denk dat het “eerst geloven en dan zien is”. We hebben immers meer “voelsprieten” om waar te nemen dan alleen onze ogen, dat zijn we verleerd òf wordt ons niet geleerd.

Je kunt eens een test uitvoeren en je zult merken dat jouw positieve vibe doorwerkt op anderen. Bijvoorbeeld met het bewust geven van complimentjes. Lees het boek “29 Geschenken” en je ervaart écht hoe een maand lang geven je leven kan veranderen! Deel jij met ons je ervaringen? Laat een reactie achter!

Geen zin in een boek? Dan heb ik een andere tip voor je, namelijk de complimentjes van MWAH. Volgens MWAH kun je mensen laten stralen, zoals een vriend, je meissie, kennis, baas, buurman, moeder, collega, neef, nicht of zelfs een onbekende! Dat laatste is écht een cadeautje van de dag. Wie durft??


Kom op en laat mensen stralen met deze MWAH complimentjes waar jij je naam onder zet. Dit zijn 16 tekstuele verwennerijen in 1 zakje. Ben ook heel benieuwd wat het met jou doet!

Wil je iemand laten weten hoe geweldig diegene is, even als reminder voor hem of haar zelf? Stuur dan deze kaart:


Bijzonder kaarten die je kunt uitvouwen, met een pakkende tekst die je doet glimlachen….

Nu is het mooi om met anderen te delen wat er gebeurd als je 5 complimentjes per dag gaat geven. Doe dat eens een week lang. Met “geven” vanuit je hart, zul je heel veel mooie momenten en liefde mogen ontvangen. Of wellicht gebeurd er onverwachts iets leuks. Schrijf het op en bundel al deze “Magic Moments” in dit mooie notitie boekje.


“Eerst geloven & dan zien”….. mee eens?


Dit Gastblog heeft Yvonne van Hip & Blizz geschreven voor Markita.nl

Link naar Markita;
http://markita.nl/blog/complimentjes/


 


 


 

Geen opmerkingen: