dinsdag 12 november 2013

Sinterklaas, zin in dit heerlijke kinderfeest!

Het Sinterklaasjournaal is weer van start en de kids komen al weer helemaal in de sfeer. In september kon ik de pepernoten echt nog even niet zien, maar nu wel en dan het liefst de chocoladepepernoten!
 
We mogen dus de Sint weer helpen met leuke tips voor pakjesavond, heerlijke recepten voor pietencupcakes en zoveel meer want we blijven creatief.
 
 
De kinderen volgen met smart het verhaal op het Sinterklaasjournaal tot hij écht aan komt met de stoomboot. Het is elk jaar weer een avontuur. Dan mogen ook weer de schoentjes worden gezet en kunnen de pieten over de daken om het heerlijke strooigoed en schoencadeautjes te verspreiden onder de kids van Nederland.
 
Ben jij al bezig met een mooie tekening of een gedicht voor de Sint? Dat is natuurlijk ook een leuk idee, verras de Sint zelf eens met een gedicht. Al die jaren schrijft en rijmt hij er op los voor alle kinderen in Nederland.
 
Zullen we Sinterklaas echt eens welkom laten voelen? Maak dan dit mooie welkomsbord voor Sinterklaas met chique gouden letters. Marieke vertelt hoe je dit welkomsbordje kunt knutselen in in haar blog.
 
 
Dan zien de Sint en zijn Pieten ook direct dat ze in een huis zijn waar kinderen hun schoentjes hebben gezet. Wil jij wat ideeën voor schoencadeautjes die apart, kleurrijk en hip zijn?
In de webshop hebben we een selectie aangemaakt met
kleine presentjes.
 
 
http://hipandblizz.nl/index.php/default/schoencadeautjes-sinterklaas.html
 
Veel plezier allemaal de komende weken met de Sint en Pieten in aantocht én als ze straks in Nederland zijn. We kunnen bijna niet meer wachten! 
 
 
 

Geen opmerkingen: