vrijdag 14 maart 2014

Nieuw Merk ‘Pure & Blizz’ lanceert eerste fair made & upcycling iPad-sleeve


Samen met Pure Katja heb ik een iPad-hoes ontworpen die wij gezamenlijk op de markt brengen onder het merk Pure & Blizz. 
Deze iPad-hoes is fair geproduceerd en vervaardigd in Peru van gerecycled PET-materiaal.


"Be a Star and Create Miracles"
Deze quote diende als drive voor dit mooie ontwerp. Met deze stijlvolle iPad-sleeve voel je je een ster en worden dromen werkelijkheid. Geloof in je dromen en onderneem actie, het maakt niet uit hoe groot de eerste stap is. Voor jou als zakenman of -vrouw met geweldige ondernemingsplannen òf als kind dat de iPad gebruikt om bijvoorbeeld verhalen te schrijven en te tekenen. Iedereen verdient het om zich een ster te voelen!

Passievol en maatschappelijk ondernemen De ontwerpsters Yvonne (Hip & Blizz) en Katja (Pure Katja) hebben lief en leed met elkaar gedeeld tijdens een persoonlijk ontwikkelingtraject en daardoor ontstond een band voor het leven. Naast hun vriendschap zijn ze met elkaar verbonden door het ontwerpen van een fair product én door de passievolle samenwerking binnen hun Stichting Proniños. Hun droom is in elk ontwikkelingsland, waar Proniños extra scholing verzorgt voor kinderen, een duurzaam en fair made product te ontwikkelen zodat er geld vloeit naar de stichting én werkgelegenheid wordt gegenereerd in een ontwikkelingsland op een eerlijke manier.

Van Coca Cola fles tot luxe iPad-hoes
De iPad-sleeves zijn gemaakt van gerecycled PET-materiaal. Dit betekent dat de hoes eerst een PET-fles of bijvoorbeeld een plastic maaltijdverpakking is geweest. Het is verrassend hoe mooi en stijlvol dit materiaal nu is. De iPad-sleeve is op de voor- en achterzijde voorzien van een gezeefdrukte ster in wit, oranje, turquoise of geel.
 
http://hipandblizz.nl/index.php/default/ipad-hoes-gerecycled-materiaal/ipad-sleeve-grijs-turquoise-gerecycled-fair.html
 
http://hipandblizz.nl/index.php/default/ipad-sleeve-grijs-geel-gerecycled-fair-266.html
 
Naast een hoes is dit product ook een zakelijke map waarin opbergruimte is voor visitekaartjes en papieren. De iPad kan veilig worden opgeborgen in het extra vak. De iPad-hoes kan ook staand worden gebruikt voor het geven van presentaties.

http://hipandblizz.nl/index.php/default/ipad-sleeve-grijs-geel-gerecycled-fair.html

http://hipandblizz.nl/index.php/default/ipad-sleeve-grijs-oranje-gerecycled-fair.htmlBijdragen aan een mooiere wereld
De iPad-hoezen worden in beperkte oplage gemaakt door groepen vrouwen in Peru die het slachtoffer zijn geweest van geweld. Al deze vrouwen krijgen gegarandeerd een eerlijk salaris en trainingen op het gebied van zelfontplooiing. Naast het steunen van de vrouwen, doneert Pure & Blizz ook nog eens 10% van de winst aan hun eigen 
Stichting Proniños. Door het aanschaffen van de iPad-hoes draag je bij aan een mooiere toekomst van kinderen en volwassenen én ook nog eens aan een beter milieu.


Extra scholing, Extra kansen!


Bij elke bestelling ontvang je een kaart met de slogan “Be a Star and Create Miracles” en het label is te gebruiken als boekenlegger.

Kijk voor de gehele collectie op hipandblizz.nl en pure-katja.nl

Geen opmerkingen: