dinsdag 22 april 2014

Hippe Babykamer inrichten met Hippe Kamer enZo


Je bent zwanger! Wauw…..dat is geweldig nieuws het kleine wondertje in jouw buik is zich aan het ontwikkelen en groeit. Je maakt je klaar voor het nieuwe leven en vanaf dag 1 hou je onvoorwaardelijk van de baby in je buik.

Natuurlijk wil je straks alleen maar het allerbeste en het allermooiste voor je baby. Leuk, want je hebt een aantal maanden de tijd om lekker de babykamer te gaan inrichten en alle babyspullen te shoppen. Beginnen met het kiezen van een mooie stijl, wellicht een thema of een bepaalde kleurencombinatie. Soms weet je vanaf het eerste moment al hoe de babykamer eruit moet komen te zien. Soms is het handiger om eerst eens rond te kijken naar hippe babykamer accessoires en van daaruit verder te gaan naar een echte stijl die jou aanspreekt en past bij jullie als gezin.

   
http://www.hippekamerenzo.nl/Babykamer-Accessoires/
 
Posters Babykamer als muurdecoratie
Zo zijn er natuurlijk heel veel leuke spulletjes te krijgen voor baby’s. Alles is schattig en klein, mooi gekleurd en je wordt er vreselijk hebberig van. Naast al die leuke kleine kleertjes, is er ook schattig speelgoed en beddengoed te krijgen voor baby’s. het is goed om van te voren een budget te bepalen. Babyspullen zijn best duur in de aanschaf en je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Een relatief goedkope manier om de muren eens op te fleuren zijn posters babykamer. Met posters van Hippe Kamer enZo kun je voor een redelijk lage prijs de leukste tafereeltjes op de muur maken. Zo zijn er lieve droomposters verkrijgbaar. Een mooie afbeelding met daarnaast een kleiner postertje met een lief gedichtje. Leuk om het gedichtje voor te lezen als vast ritueel voor het slapen gaan.

 
http://www.hippekamerenzo.nl/Posters-babykamer-kinderkamer

Naast alle leuke babykamer accessoires kun je natuurlijk bij Hippekamer enZo ook terecht voor praktische spullen van jouw baby uitzetlijst. Handige (leuk geprijsde) aankleedkussenhoezen, maar ook fijne hydrofiele luiers zijn toegevoegd aan het assortiment.
 
Wil je eens iets vragen of heb je een probleem met het inrichten van de babykamer? Stuur dan eens een mailtje naar info@dreumesenzo.nl en wie weet wordt er voor jou een compleet moodboard gemaakt.
 
www.dreumesenzo.nl
 
 

Geen opmerkingen: