Voedingskussens Fair Made

Het is zover.....na het volgen van een workshop kunnen deze vrouwen in Cambodja nu de binnenkussens naaien voor de voedingskussens van Hip & Blizz.

Zo heeft Hip & Blizz nu alleen nog maar fair trade voedingskussens uit Cambodja in het assortiment. Een mooie samenwerking met Purefairtrade, waar we zeer trots op zijn!
Spoedig vertellen we meer over de achtergrond van deze dames.

Op onderstaande foto's zie de vrouwen werken aan de eerste voedingskussens voor Hip & Blizz. Ze zijn erg enthousiast over het project en kijken er naar uit om nog meer producten voor Hip & Blizz te kunnen maken.
Het zwangerschapskussen wordt in Nederland gevuld met EPS parels. De reden hiervoor is dat transport vanuit Cambodja erg duur is en het gemakkelijker is de kussens hier op eigen atelier te vullen. Het binnenkussen bevat een rits die goed afsluit, wat ook weer de mogelijkheid biedt om het borstvoedingskussen te vullen als je na lang gebruik vindt dat er weer wat EPS parels mogen worden bijgevuld.

Wilt u liever een lege hoes zelf vullen? Met bijvoorbeeld katoen of ander vulmateriaal? Dat kan. Mail dan even naar info@hipandblizz.nl en u kunt dan een losse en lege binnenkussen bestellen. De hoezen zijn allemaal gemaakt van een mooie ecru katoen.

Op dit moment zijn de vrouwen bezig met de tweede workshop, nl. de tipi tenten voor kindern. De eerste samples van de tipi tenten zijn gemaakt en nu op weg naar Nederland.
Stap voor stap leren de vrouwen meer en breiden we langzaam het assortiment uit.
Wat zijn we trots!


Geen opmerkingen: